Maak alvast kennis met Mandy en Lisa.

Ons Team

 
 

Mandy Meelker

 

Lisa van der Wier

Kapster
Werkt vanaf 2004 bij M. Team. Een gedreven kapster met passie voor het vak. Ze is altijd alert op nieuwe trends, en volgt regelmatig cursussen om helemaal bij te blijven. De nieuwste kleur- en kniptechnieken zijn haar specialiteit. Zij knipt net zo lief dames, heren als ook de kleintjes onder ons. Mensen goed adviseren en voorzien van een hoofdhuidmassage met natuurlijke producten is een welkom onderdeel van haar vak. Ambitieus als ze is, heeft ze er voor gezorgd dat M. Team een erkend leerbedrijf is. De stagiaires worden dan ook persoonlijk opgeleid door Mandy.
  Kapster
We hebben een nieuwtje! Inmiddels is ze alweer een aantal weken in onze salon te vinden. Officieel hebben we haar nog niet aan jullie voorgesteld. Lisa van der Wier: Is een vlotte Friese jonge allround kapster met al veel ervaring. Ze woont in Oudehorne, speelt in haar vrije tijd fanatiek voetbal en gaat er graag op uit met vrienden. Op dit moment volgt Lisa een aantal kapperstrainingen om haar werk nog meer te perfectioneren. Een mooie aanvulling in ons team!
 

christian louboutin schuhe louboutin schuhe christian louboutin louboutin outlet louboutin schuhe online louboutin schuhe deutschland louboutin damen christian louboutin pumps louboutin online louboutin schuhe deutschland christian louboutin shop louboutin sale louboutin schuhe cheap louboutin shoes louboutin shoes outlet christian louboutin louboutin sale online christian louboutin louboutin schoenen louboutin sko