M. Team Kapsalon is al sinds 1985 gevestigd in Oudeschoot. Het is een begrip in Oudeschoot, Heerenveen en omstreken. Tot 2014 onder de naam Kapsalon Martha. Wie binnenkomt, voelt zich direct op zijn of haar gemak.

Over M. Team Kapsalon

Natuurlijk zijn alle kapsters goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken. Daarvoor volgen ze regelmatig trainingen en bezoeken ze shows. Maar waar M. Team Kapsalon zich vooral in onderscheidt is in haar passie voor het vak en haar passie voor de mens. In een no nonsense salon staat een goed gevoel en ontspanning centraal. En daar wordt alles aan gedaan. Van deskundige en meedenkende adviezen, heerlijke hoofdmassages, natuurvriendelijke producten tot vooral een kapsel dat bij je past. Zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom.

 

High-society girls of the scene Zerlita and Zerlisixty sift through the Louboutin Slingbacks pages of Paris Match while listening to Francoise Hardy. Cut on a classic Fifi last, Zerlita takes an elegant stance in black patent with the coy contrasting white patent louboutin slingbacks and a golden specchio heel.